Welkom op de website van de EHBO vereniging afdeling Assendelft.

Deze website is bedoeld om u te informeren over onze vereniging, de opleidingen en de agenda van het seizoensprogramma.

De EHBO vereniging Assendelft is een gezellige vereniging en wij bieden onze leden een gevarieerd programma aan tijdens de herhalingen.

Onze vereniging is veelzijdig actief met hulpverlening tijdens festiviteiten zoals de Assendelfse Wielerronde, Warming-Up loop Assendelft en de korte baan draverijen.

Omdat continuïteit in de hulpverlening erg belangrijk is, ben je als gediplomeerde EHBO-er altijd welkom voor ondersteuning bij deze festiviteiten. Daarmee pak je tegelijkertijd ook veel EHBO ervaring op in de praktijk.

De herhalingsbijeenkomsten vinden plaats in het A3 gebouw aan de dorpsstraat 386 te Assendelft. Dit is altijd op de donderdagavond van 20.00 uur t/m 22.00 uur.

Voor meer informatie of lidmaatschap over onze verenging kunt u contact opnemen met het secretariaat.Uiteraard kan je ook een email sturen naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

EHBO Team Assendelft