Home Gevorderden herhaling

EHBO afdeling Assendelft - Gevorderden herhaling

Als gevorderde EHBO-er bent u in het bezit van een geldig eenheidsdiploma Eerste Hulp.

Om uw diploma geldig te houden dient u competent te blijven in uw vaardigheden door lid te worden van de EHBO-vereniging waar u uw herhalingslessen gaat volgen. De agenda voor de herhalingen, waarin ongeveer 18 lessen en/of lezingen is opgesteld in een rooster, biedt de kans om alle vereiste onderdelen competent te houden.

Voor de verlening van uw reanimatie- en AED bediening wordt u vanaf seizoen 2012-2013 niet meer persoonlijk uitgenodigd. Dit onderdeel wordt vanaf heden automatisch meegenomen in een  herhalingsles. Dit vindt u ook terug in de agenda. U bent en blijft zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van uw noodzakelijke competenties voor het geldig houden van uw eenheidsdiploma EHBO!

U kunt de agenda op de website bekijken via deze link.

De jaarlijkse contributie voor uw lidmaatschap bedraagt per 1 januari 2017 € 35,00.

Dit bedrag kun u voor eind februari van het kalenderjaar overmaken op onze rekening o.v.v.: "contributie 2017".Het bankrekeningnummer is NL59.RABO.0304.1705.26 t.n.v. EHBO vereniging afd. Assendelft.