Home Nieuws

Beste leden,

Kort geleden heeft Piet Bos aangegeven vanwege zijn privé situatie te willen stoppen als secretaris van onze vereniging. Een besluit dat niet makkelijk voor Piet is geweest, maar gezien zijn situatie zeer begrijpelijk. Piet zal natuurlijk het secretariaat niet plotsklaps loslaten. Ik ben ervan overtuigd dat zijn opvolger alle steun van Piet zal gaan krijgen. Ben je bereid om wat extra vrije tijd in onze vereniging te steken en zou je graag de nieuwe secretaris willen worden, neem dan contact met mij op.

Samen kunnen we verder bouwen aan onze prachtige vereniging!

Namens het bestuur,

met vriendelijke groet

Cora Keyner- Rosman

Voorzitter EHBO vereniging Assendelft

Op 24 maart 2016 heeft de EHBO Vereniging Assendelft zijn jaarlijkse ledenvergadering gehouden ter afsluiting van het seizoen 2015-2016. Altijd een unieke gelegenheid om de jubilarissen van de vereniging in het zonnetje te zetten. De vereniging kende dit jaar maar liefst vier jubilarissen, waarvan er drie aanwezig waren tijdens de ledenvergadering.

De eerste jubilaris was mevrouw A. Haasnoot, reeds erelid van de vereniging, die uit handen van Mark Waterman van District Noord-Holland, een zilveren penning hiervoor in ontvangst mocht nemen voor haar 40-jarige jubileum.

Uniek was de huldiging van Sjaan van der Laan en Bob Boet, welke maar liefst al 50 jaar zijn aangesloten bij de EHBO Vereniging Assendelft. Ook hebben beide veel bijgedragen aan de organisatie van vereniging. Sjaan van der Laan (nog) steeds als LOTUS-slachtoffer en Bob Boet tot gisteren als voorzitter van de vereniging. Mede om deze redenen zijn beide dan ook benoemd tot erelid van de EHBO Vereniging Assendelft en ontvingen zijn beide uit handen van Mark Waterman een gouden penning voor hun 50-jarig jubileum.

Bob boet heeft gisteren, na ruime vooraankondiging van maar liefst drie jaar, afstand genomen van de voorzittershamer en deze na stemming van de leden, overgedragen aan Cora Keyner-Rosman. Bob boet kent al een langere geschiedenis met de vereniging, welke in 1943 door onder andere zijn vader is opgericht. Samen met Sjaan van der Laan heeft hij destijds, 50 jaar geleden, zijn opleiding voor het EHBO-diploma gedaan.

Vindt u het ook leuk om lid te worden van een dynamische vereniging en vindt u het buiten dit ook fijn dat u in geval van nood eerste hulp kan en mag verlenen? Neemt u dan eens contact op met onze EHBO-vereniging over een mogelijke opleiding voor uw EHBO-diploma.

Uitreiking zilveren medaille Mw. A. Haasnoot Uitreiking gouden medaille Mw. S. van der Laan Uitreiking gouden medaille Dhr. B. BoetOverzichtsfoto jubileum