Home Evenementen

EHBO afdeling Assendelft - Evenementen

De EHBO-vereniging Assendelft is regelmatig actief bij een aantal evenementen, die in Assendelft georganiseerd worden.

Zonder de aanwezigheid van EHBO vrijwilligers, kunnen deze evenementen niet worden georganiseerd. Het in stand houden van deze ' Assendelftse' evenementen is dus afhankelijk van uw wil om ons te helpen.

Ook dit jaar zijn wij als EHBO-vereniging weer aanwezig bij een aantal evenementen en vragen wij weer de hulp van een aantal EHBO-ers.

Wij hopen te mogen rekenen op uw steun! Naast het nuttige werk dat verricht wordt, is het ook altijd erg gezellig. U kunt zich opgeven bij André Kemperman om als EHBO-er deel te nemen aan een of meerdere evenementen. U kunt hem bereiken op telefoon 06-10639353.

EHBO Korte Baan